Poliţia Română îşi reînnoieşte flota cu SUV-uri Dacia Duster

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a cumpărat nu mai puţin de 450 de exemplare ale SUV-ului piteştean Dacia Duster, care vor intra în dotarea structurilor statului începând din 20 octombrie 2014.

Poliţia Română îşi reînnoieşte flota cu SUV-uri Dacia Duster Poliţia Română îşi reînnoieşte flota cu SUV-uri Dacia Duster

Poliţia îşi reînnoieşte flota de maşini uzate cu SUV-uri Dacia Duster 4x4, scrie Mediafax. Potrivit sursei, Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a cumpărat 450 de exemplare Dacia Duster în variantă 4x4, care vor intra în dotarea tuturor structurilor ministerului – Poliţia, Jandarmeria, Poliţia de Frontieră şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Achiziţia a fost făcută în urma unei licitaţii deschise câştigate de SC Renault Commercial Roumanie, iar fiecare dintre cele 450 de maşini a costat aproximativ 11.000 de euro. Un preţ bun, având în vedere că cel mai ieftin Duster 4x4 disponibil pentru persoane fizice costă 13.100 de euro (cu motor pe benzină de 1,6 litri, în versiunea de bază Acces).

„Aproape 80% din parcul auto al Ministerului Afacerilor Interne - incluzând aici Poliţia, Jandarmeria, Poliţia de Frontieră şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă - avea la începutul anului 2014 o vechime de peste 10 ani, ultima achiziţie importantă de autovehicule, derulată la nivelul ministerului, din fonduri bugetare, realizându-se în anul 2006”, a declarat Monica Dajbog, purtătoarea de cuvânt a MAI.

Potrivit aceleiaşi surse, cumpărarea celor 450 de exemplare Dacia Duster s-a făcut în cadrul programului de înnoire a parcului auto naţional (Rabla).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.