Poliţia Română îşi reînoieşte parcul auto. Cu ce maşini premium va urmări vitezomanii

Câştigătorul licitaţiei de pe 30 august 2017, a fost...

Poliţia Română îşi reînoieşte parcul auto. Cu ce maşini premium va urmări vitezomanii Poliţia Română îşi reînoieşte parcul auto. Cu ce maşini premium va urmări vitezomanii

Poliţia Română îşi reînoieşte parcul auto. În 2015 Poliţia Română a achiziţionat 400 de autoturisme Volkswagen Polo de la Porsche România, acum alte 222 de maşini de ultimă generaţie vor intra în dotarea poliţiştilor.

Câştigătorul licitaţiei de pe 30 august 2017, a fost tot Porsche România, dealer pentru Volkswagen, Audi, Porsche, Skoda şi Seat, scrie Adevărul

Un alt dealer de maşini germane, Automobile Bavaria, a obţinut şi el un contract de la Poliţia Română, pentru livrarea a două SUV-uri BMW. 

Autovehiculele vor fi livrate în termen de maximum 120 de zile.

La licitaţia au participat şase ofertanţi: Porsche România, Automobile Bavaria, Rădăcini Motors, Renault Commercial Roumanie, Neste Automotive şi Rocatonaj 02.

Criteriul principal de atribuire este preţul cel mai scăzut.

Potrivit caietului de sarcini, acestea au următoarele caracteristici: motoare pe benzină, putere minimă 110 kw (150 CP), tracţiune 4x4, cutie de viteză manuală 5+1, aer condiţionat, oglinzi electrice şi încălzite, geamuri electrice, player CD/MP3 cu conexiune USB, sisteme de siguranţă (ESP şi ABS), minim 6 airbaguri şi scut metalic protector. În plus, maşinile vin la pachet şi cu anvelope de iarnă.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.