Poliţia Română primeşte două Toyota Avensis

Toyota Romania împreună cu Inspectoratul General al Poliţiei Române desfăşoară un parteneriat privind siguranţa traficului rutier pe autostrada A2.

Poliţia Română primeşte două Toyota Avensis Poliţia Română primeşte două Toyota Avensis

Această colaborare are loc pe perioada verii, Toyota România punând la dispoziţia secţiei de Poliţie Autostrăzi din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române două modele Toyota Avensis.

Referitor la acest parteneriat, reprezentantul Inspectoratului General al Poliţiei Române, Direcţia Rutieră, domnul comisar şef Cristian Călin a declarat: "Această colaborare nu poate decât să ne bucure. Traficul pe Autostrada Soarelui este unul extrem de intens în perioada de vară, iar noi facem eforturi considerabile pentru a asigura un trafic civilizat şi sigur. Cele două maşini constituie un sprijin real în îndeplinirea obiectivelor noastre."

"Toyota este o marca responsabilă, care pune mare preţ pe siguranţ. Avensis este o maşină care fixează standardele în clasa sa în materie de siguranţă activă şi pasivă. Preocuparea comună pentru siguranţa în trafic a determinat această colaborare cu Poliţia Rutieră. Prin punerea la dispoziţie a celor două maşini, dorim să contribuim şi noi la un trafic civilizat şi la scăderea numărului de accidente pe Autostrada Soarelui în această vară." a mentionat Anca Dumitrescu, Senior Brand Manager pentru Avensis.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.