Poliţia Română răspunde cu viteză peste limită la glumă. Radarul de Facebook nu a dat amendă

Poliţia are nişte completări importante

Poliţia Română răspunde cu viteză peste limită la glumă. Radarul de Facebook nu a dat amendă Poliţia Română răspunde cu viteză peste limită la glumă. Radarul de Facebook nu a dat amendă

O poză cu un dialog trucat în bule a devenit virală după ce a distribuit-o Poliţia Română pe pagina oficială de Facebook a MAI. În timp ce un poliţist stă la pândă cu un pistol-radar, celălalt îl întreabă viteza ilegalistului. Răspunsul 200 de euro i-a amuzat şi pe cei de la Poliţia Română care au apreciat gluma şi pentru asta au un mare respect din parte noastră. Glumele ar trebui să se facă oricând şi până la urmă pleacă de la un sâmbure de adevăr. E adevărat că sâmburele ăsta de adevăr a secat de foarte mult timp. Cam de când nu am mai auzit poveşti de-ale prietenilor care se terminau cu “i-am dat 100 şi m-a lăsat să plec mai departe”. Sunt ani-buni de zile, pe atunci când 100 de lei erau bani importanţi, vă daţi seama. Poliţia Română a postat poza şi a venit şi cu nişte completări în caz că semai trezesc viteji care cred că pot rezolva totul cu bani negri.   

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.