Poliţia rutieră din Constanţa şi-a tras bolid cu număr personalizat!

Dacă vă bate gândul să depăşiţi limitele de viteză în judeţul Constanţa, s-ar putea să vă treziţi urmăriţi de o maşină de poliţie negru mat, de 420 CP şi cu număr personalizat: B 30 TIS. De la Botiş, cumva? Dar nu Igaş e şeful poliţiştilor?...

Poliţia rutieră din Constanţa şi-a tras bolid cu număr personalizat! Poliţia rutieră din Constanţa şi-a tras bolid cu număr personalizat!

Deşi precedenta generaţie Audi RS4 a intrat la pensie, iată că un astfel de model se prezintă zilnic la datorie în judeţul Constanţa, fiind vorba despre noua maşină folosită de Poliţia Rutieră Constanţa pentru vânarea vitezomanilor de pe şosele, ne informează Adevărul.

Maşina le-a fost oferită poliţiştilor de către o firmă privată, printr-un contract de comodat pe 24 de luni, iar punerea la punct a maşinii (folia negru mat, stickerele specifice de poliţie, girofarurile şi echipamentul electronic) a fost realizată cu ajutorul sponsorizărilor externe, după cum afirmă agentul-şef Cristinel Zaharia.

Noua maşină de poliţie se alătură unui alt model Audi aflat în dotarea poliţiei din Constanţa, un model S4, astfel încât vitezomanii din acest judeţ ar trebui să se gândească de două ori înainte de a depăşi flagrant limitele de viteză.

Rămâne o nelămurire: oare numărul de înmatriculare al maşinii a fost ales la întâmplare sau e un număr personalizat? În acest caz, ce reprezintă? Nu de alta, dar noi ştiam că Igaş e ministrul de Interne, nu Botiş, după cum lasă să se înţeleagă B 03 TIS... Iar plăcuţa de înmatriculare este atipică, deoarece literele sunt ştanţate la distanţă prea mare - altora li se ridică talonul pe acest motiv!

CE SEMNIFICAŢIE CREDEŢI CĂ ARE NUMĂRUL B 30 TIS?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.