Poliţist în misiune, rănit grav după ce a fost lovit de o maşină condusă de un adolescent de 15 ani, beat

Autor: Andreea Tobias 11 oct. 2019 Știri auto
Poliţist în misiune, rănit grav după ce a fost lovit de o maşină condusă de un adolescent de 15 ani, beat

Potrivit Poliţiei Bihor, în noaptea de joi spre vineri un tânăr de 15 ani din comuna Oşorhei a condus o maşină, cel mai probabil furată, iar pe o stradă din Oradea, încercând să scape de filtrul instituit în trafic de poliţiştii bihoreni, a lovit un poliţist aflat în misiune, iar apoi a lovit frontal un parapet.

În urma testării tânărului de 15 ani cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentraţie alcoolică de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma accidentului, poliţistul orădean, de 30 de ani, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital, scrie Mediafax.

De asemenea, un alt copil de 15 ani, din Oşorhei, pasager în autoturism, a suferit răni uşoare. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Citeşte şi: 

Cel mai bun mod de a evita zgârierea maşinii în parcare. Invenţia unui bulgar – FOTO

Cum te fură mecanicii la service? Descoperirile făcute de Registrul Auto Român

Peugeot e-208 ar putea fi un succes. Cât va costa prima maşină electrică a francezilor – GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide