Poliţist târât zeci de metri de un şofer care nu a vrut să se legitimeze | VIDEO

Autor: Marius Vișan 21 iul. 2016 Știri auto
Poliţist târât zeci de metri de un şofer care nu a vrut să se legitimeze | VIDEO

 


În cursul zilei de ieri, un poliţist din Craiova a fost târât câţiva metri de maşina unui şofer care nu a vrut să se legitimeze, anunţă Stiri.tvr.ro.

Conform declaraţiei poliţistulului acesta a vrut să legitimeze un şofer care parcase în apropierea unei treceri de pietoni. Omul legii l-a avertizat pe şofer că urmează să comită o ilegalitate, dar şoferul l-a ignorat, a urcat în maşină şi a demarat în trombă cu poliţistul agăţat de maşină. 

Astfel poliţistul a fost târât aproximativ 40 de metri, după care s-a desprins de maşină şi şi-a sunat colegii de la Poliţia Rutieră. În urma acestui incident poliţistul a suferit câteva leziuni fizice. În doar câteva ore şoferul a fost identificat şi reţinut.

Din datele autorităţilor şoferul reţinut a fost condamnat în urmă cu cinci ani pentru ucidere din culpă, după ce lovise mortal un pieton. Între timp şoferul recidivist a fost eliberat condiţionat, iar în momentul când a agresat poliţistul se afla în perioada de încercare.

Imaginile au fost surprinse de camerele de luat vederi din apropierea locului unde s-a pertrecut incidentul. 


În urmă cu cinci ani, 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide