Poliţiştii au suspendat permisul unui şofer pe baza unei poze postate pe Facebook

În imagine se poate observa cum un autocar care se deplasa pe centura Nord-Vest, într-o curbă la stânga şi pe linie continuă, a intrat în depăşirea unei coloane de autoturisme.

Poliţiştii au suspendat permisul unui şofer pe baza unei poze postate pe Facebook Poliţiştii au suspendat permisul unui şofer pe baza unei poze postate pe Facebook

Poliţiştii arădeni au suspendat permisul unui şofer de autocar, după ce pe Facebook a fost distribuită o fotografie în care se vede cum acesta, pe şoseaua de centură a municipiului Arad, a efectuat o depăşire pe linie continuă în curbă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Lorena Radu, a declarat, marţi, că fotografia fusese postată pe un grup de pe Facebook, fiind „surprinsă o abatere de la regimul circulaţiei rutiere, de natură să pună în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic”.

În imagine se poate observa cum un autocar care se deplasa pe centura Nord-Vest, într-o curbă la stânga şi pe linie continuă, a intrat în depăşirea unei coloane de autoturisme. Poliţiştii s-au autosesizat, reuşind la scurt timp identificarea conducătorul auto şi sancţionarea acestuia cu suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru 30 de zile şi o amendă de 580 de lei.

Sursă: Digi24 via Agerpres

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.