Politistul a mirosit că e ceva necurat la mijloc

Autor: ProMotor 28 feb. 2017 Știri auto
Politistul a mirosit că e ceva necurat la mijloc

Premiera la Slobozia, unde un poliţist local l-a amendat cu 1.000 de lei pe un bărbat pe motiv că a tras un vânt. Poliţistul local era în misiune cu un agent de la Rutieră, cei doi fiind la ”vânătoare” de şoferi care parcau neregulamentar. În momentul când se pregăteau să sancţioneze pe cineva a aparut un individ care într-un gest  de solidaritate cu cei amendaţi s-a apropiat de ei şi a început să tragă vânturi. Chiar aşa a scris agentul, negru pe alb în procesul verbal, deranjat de gestul nepotrivit al bărbatului.

„Este inadmisibil sa accepti un astfel de comportament ostentativ in total dispret fata de cei ce sunt in jurul tau. Iar o neinterventie a agentului politiei locale poate ar fi fost mai de condamnat”, a declarat pentru un site de ştiri, Laurentiu Abaza, Directorul Poliţiei Locale Slobozia.

Agentul care a aplicat sancţiunea a fost mustrat de superiori, deşi aceştia spun că a respectat legea.
Bărbatul care a tras vânturi şi l-a sfidat pe omul legii nu a contestat până acum sancţiunea.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide