Poliţistul Marian Godină, amendat de colegii săi

Poliţistul Marian Godină este plin de surprize. După ce ne-am obişnuit cu el în ipostaza de om al legii şi ...

Poliţistul Marian Godină, amendat de colegii săi Poliţistul Marian Godină, amendat de colegii săi

 


Poliţistul Marian Godină este plin de surprize. După ce ne-am obişnuit cu el în ipostaza de om al legii şi scriitor, acum aflăm cu uimire că autorul cărţii „Flash-uri din sens opus” a fost prins de radar pe una din şoselele ţării, informează Digi24.ro.

Numeroasele drumuri pe care le-a făcut prin ţară pentru a-şi lansa cartea, şi probabil graba, l-au făcut pe cel mai popular poliţist din România să calce un pic cam mult pedala de acceleraţie. 

Colegii săi de la Rutieră l-au surprins cu aparatul radar şi l-au sancţionat cu două puncte de penalizare.

„Nici măcar aplicaţia anti-radar pe care o am instalată pe telefon nu m-a ajutat”, a recunoscut agentul pe pagina sa de Facebook. 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.