Polţia Română are în dotare Kia Soul

Poliţia Comunitară a oraşului Sinaia este posesoarea unui autoturism KIA Soul, care poate fi deja văzut patrulând pe străzile staţiunii turistice de pe Valea Prahovei.

Polţia Română are în dotare Kia Soul Polţia Română are în dotare Kia Soul

La evenimentul simbolic de recepţie a maşiniiKia Soul, organizat în incinta Primăriei oraşului Sinaia, au participat Dan Chitaru, preşedinte Kia Romauto, George Damian, director de vânzări al Kia Romauto, şi Vlad Gheorghe Oprea, primarul Sinaiei.

"O dată cu furnizarea acestui Kia Soul către Poliţia din Sinaia, putem spune că şi Kia Romauto se aliniază unui trend în plină ascensiune, Kia fiind furnizor de vehicule pentru poliţie în diverse ţări europene, cum ar fi Cehia, Slovacia sau Marea Britanie. Suntem mandri că putem contribui la creşterea siguranţei pe străzile acestui oraş şi convinşi că acesta este doar începutul unei mai ample colaborări", a declarat Dan Chitaru, preşedinte al Kia Romauto.

"Prin achiziţionarea acestui vehicul, ne dorim să creştem gradul de siguranţă atât pentru locuitorii oraşului nostru, cât şi pentru zecile de mii de turişti care vizitează anual Sinaia. Sperăm ca acest Kia Soul să ne ajute substanţial la împlinirea acestui deziderat", a adăugat Vlad Oprea, primarul oraşului Sinaia.

Lupta împotriva criminalităţii este în general un lucru primejdios, solicitant şi de admirat. Însă Primăria Sinaia vrea să arate că poate fi şi "cool". Un lucru este însă sigur: de acum înainte poliţia comunitară va fi foarte vizibilă în acest Kia Soul, după care capetele, chiar şi ale infractorilor, se întorc atunci când este în patrulare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.