Pontiac G8 Sport Truck

Autor: Silviu Draganescu 20 mart. 2008 Știri auto

Pontiac G8 Sport TruckInginerii de la GM au fost atât de impresionaţi de lansarea noului Logan pick-up încât au lansat propria versiune de pick-up a unui sedan de succes, Pontiac G8, cunoscut prin emisfera sudică şi ca Holden Commodore. Şi pentru a fi siguri că nu vor avea ce discuta cu Loganul au montat pe noul model un motor V8 de 6.0 litri ce dezvoltă 361 CP, cu mare prindere la viitorii curieri rapizi. Cuplat la o cutie de viteze automată cu şase trepte, aceste accelerează până la 60 mph în 5,4 secunde.

Echipat cu jante din aluminiu de 18 inch, modelul poate fi dotat opţional cu unele de 19 inch încălţate cu pneuri performante de vară de 245/40R. În spatele scaunelor există un spaţiu de depozitare de 245 de litri în timp ce masa maximă suportată este de doar 488 de kilograme, la ambele capitole fiind depăşit clar la Loganul autohton. G8 Sport Truck nu are incă numele definitivat, Pontiac lansând o competiţie online pentru a lăsă la latitudinea fanilor alegerea unui nume care să se potrivească noului model. Dar noi credem ca numele Golan ar fi ok.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide