Pontiac G8 Sport Truck

Atenţie mici întreprinzători, aveţi acum o nouă posibilitate de alegere în cazul în care doriţi achiziţionarea unui model pick up.

Pontiac G8 Sport TruckInginerii de la GM au fost atât de impresionaţi de lansarea noului Logan pick-up încât au lansat propria versiune de pick-up a unui sedan de succes, Pontiac G8, cunoscut prin emisfera sudică şi ca Holden Commodore. Şi pentru a fi siguri că nu vor avea ce discuta cu Loganul au montat pe noul model un motor V8 de 6.0 litri ce dezvoltă 361 CP, cu mare prindere la viitorii curieri rapizi. Cuplat la o cutie de viteze automată cu şase trepte, aceste accelerează până la 60 mph în 5,4 secunde.

Echipat cu jante din aluminiu de 18 inch, modelul poate fi dotat opţional cu unele de 19 inch încălţate cu pneuri performante de vară de 245/40R. În spatele scaunelor există un spaţiu de depozitare de 245 de litri în timp ce masa maximă suportată este de doar 488 de kilograme, la ambele capitole fiind depăşit clar la Loganul autohton. G8 Sport Truck nu are incă numele definitivat, Pontiac lansând o competiţie online pentru a lăsă la latitudinea fanilor alegerea unui nume care să se potrivească noului model. Dar noi credem ca numele Golan ar fi ok.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.