Porc căzut dintr-o maşină de transport, fotografiat pe autostrada A1 Orăştie-Sibiu

Autor: Departamentul Corespondenti 16 oct. 2019 Știri auto
Porc căzut dintr-o maşină de transport, fotografiat pe autostrada A1 Orăştie-Sibiu

Imaginea cu animalul căzut pe prima bandă a autostrăzii a fost surprinsă, miercuri, de un internaut şi a fost postată pe un grup de Facebook.

„Atenţie pe autostradă pe direcţia Nădlac înainte de ieşirea de la Mediaş. Un porc viu care nu se poate mişca”, a scris persoana care a făcut poza.

Potrivit comentariilor de la postare, aceasta a sunat şi la 112, pentru a sesiza incidentul. În urma sesizării, un echipaj de poliţie a ajuns în zona incidentului, iar proprietarii animalului au fost găsiţi. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide