Porsche 356 după 30 de ani de stat în lac

Mai ales dacă e depozitată 30 de ani de fundul unui lac, aşa cum s-a întamplat şi in cazul acestui Porsche 356.

Porsche 356 după 30 de ani de stat în lac Porsche 356 după 30 de ani de stat în lac
Porsche 356Modelul german a ruginit într-un iaz dintr-o fermă americană din Wisconsin, până să fie descoperit de proprietarul lacului, care deşi se află în posesia acestuia de prin anii 1970, nu-şi aminteşte cum a putut maşina să ajungă acolo. La inspecţia vizuală iniţială, când maşina era încă ancorată în nămol, integritatea părea destul bună, însă atunci când a fost scoasă din lac, maşina nu a mai rezistat şi s-a rupt în două.

Gradul de eroziune este atât de mare încât nici măcar o restaurare nu prea mai poate fi făcută. Dar oare vă puteţi da seama de culoarea iniţială a maşinii?
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.