Porsche 911 Carrera S - Timp pe Nurburgring

Circuitul de la Nurburgring a devenit peste noapte un nou subiect publicitar, tot mai mulţi producători ajungând să se laude cu timpul obţinut pe pista germană.

Porsche 911 Carrera S - Timp pe Nurburgring Porsche 911 Carrera S - Timp pe Nurburgring
La puţin timp după ce a fost prezentat faceliftul generaţiei 911, când nici măcar nu avem o galerie foto cuprinzătoare, Porsche s-a grăbit să trimită la alergat noul Carrera S pe circuitul de la Nurburgring. Nu e primul producător care se laudă cu timpul obţinut, Nissan GT-R şi Cadillac CTS-V fiind două modele care mai au puţin şi includ în fişa tehnică şi timpul obţinut pe N-Ring.

Producătorul german a trimis trei maşini distincte la testat. Cel mai bun timp a fost obţinut de un Carrera S cu 385 CP şi noua cutie de viteze cu ambreiaj dublu denumită PDK, de 7 minute şi 50 de secunde. Versiunea cu transmisie manuală a fost mai lentă cu 8 secunde, iar varianta fără facelift, cu alte 4 secunde în urmă.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.