Porsche 911 GT2 997

Porsche pregăteşte lansarea supercarului cu ocazia Salonului de la Frankfurt, prototipul de teste fiind deja zărit fără camuflaje.

Porsche 911 GT2 997 Porsche 911 GT2 997

Cu o putere record de 525 CP obţinută din deja celebrul motor de 3.6 litri boxer, noul GT2 va fi principala atracţie a standului constructorului german la salonul nemţesc de automobile. Din pozele surprinse de cei de la Carmagazine se poate desluşi o siluetă extrem de agresivă, inconfundabilă, datorită eleronului spate imens, ajustabil în funcţie de condiţiile de rulare. S-a pus un mare accent şi pe reducerea greutăţii, frânele din carbon fiind acum standard, iar materialele de izolare fonică au fost eliminate.

GT 2 înseamnă propulsie, astfel că ESP-ul a fost modificat considerabil faţă de versiunea cu transmisie integrală, totul pentru a stăpâni imensa herghelie de sub capota spate. De altfel, lipsa celor 4 roţi motoare penalizează acceleraţia până la 100 km/h, GT2 fiind aşteptat să fie mai încet la acest capitol chiar cu jumătate de secundă comparativ cu varianta Turbo. Viitorii clienţi vor avea privilegiul de a comanda Club Pack Sport, un pachet ce le va dota maşina cu scaune de curse, cuşcă de rezistenţă şi stingător de foc integrat. Cu o greutate de 1.485 kg şi un raport de 354 CP pe tonă, noul GT2 se apropie de Ferrari 599 şi promite să ducă o luptă aprigă cu acesta.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.