Porsche 911 GT2 RS vândut integral după doar câteva luni

Cea mai puternică şi de înaltă performanţă masină sport de sosea din istoria Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, Stuttgart, nu este doar rapidă pe drum: toate cele 500 de unităţi din ediţia limitată 911 GT2 RS au fost vândute către clienţi într-un interval de timp extrem de scurt.

Porsche 911 GT2 RS vândut integral după doar câteva luni Porsche 911 GT2 RS vândut integral după doar câteva luni

Prezentat la Salonul Auto din Moscova pe 25 octombrie, acest model de top subliniază povestea de success a lui 911. Porsche 911 GT2 RS încorporează ceea ce Porsche Intelligent Performance reprezintă.

În ciuda faptului că puterea sa a fost mărită cu 90 CP, consumul său de combustibil si emisiile CO2 au fost de fapt reduse cu aproximativ 5 procente în comparaţie cu 911 GT2, aducându-le la valori de 11.9 l/100 km şi, respectiv, 284 g/km. Motorul boxer de 3.6 litri, în sase cilindri supraalimentat de două turbocompresoare cu geometrie variabliă (VTG), oferă 620 CP si accelerează maşina sport ultra-performantă de la 0 la 100 km/h în 3.5 secunde.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.