Porsche 911 placat în aur

Avem în faţă un adevărat bulibaşă al coupeurilor sportive din Stuttgart placat cu mai mult aur decât au putut să ne confişte ruşii în Primul război mondial. Modelul nu are nicio vină, proprietarul este cel cu probleme...

Porsche 911 placat în aur Porsche 911 placat în aur

Megalomania unora chiar nu are limite. Dacă ai destui bani şi îţi plac modelele sportive cu care să ieşi în evidenţă, de ce nu ai opta pentru un Porsche Carrera GT sau o altă ediţie limitată, în loc să îţi poleişti ostentativ modelul Porsche 911 (996)? Lăsând la o parte dorinţa de a epata ostentativ şi a turna 18 kg de aur pe maşină, acest exemplar, aparţinând unui rus, se dovedeşte grotesc prin modalitatea de placare şi textură.

Unui automobilist cu un minim de simţ estetic i-ar trebui multă vodka să se poată urca în aşa ceva şi în cel mai fericit caz, după 20 de metri, ar lua la ţintă primul stâlp sau zid şi ar scăpa peisajul automobilistic de această realizare "manelistică".

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.