Porsche 911 - probleme producţie

O explozie produsă la uzina din Zuffenhausen a dus la oprirea, pentru cel puţin trei zile, a modelului Porsche 911.

Porsche 911 - probleme producţie Porsche 911 - probleme producţie
Din cercetările preliminare, incidentul a survenit la una din conductele de gaze, urmările exploziei fiind rănirea uşoară a doi muncitori şi afectarea unei părţi din linia de montaj.

Pauza de câteva zile înseamnă că producţia lui Porsche 911 va fi întârziată, timpul pentru construcţia celor aproximativ 160 de modele aferente acestor zile urmând a fi recuperat în weekenduri, după cum au declarat reprezentanţii sindicatelor. Incidentul, însă, nu a afectat producţia lui Porsche Cayman, care se produce în paralel în aceeaşi uzină.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.