Porsche 911 Targa

Începând cu luna noiembrie a acestui an, producătorul german Porsche va livra pe piaţă cele două noi variante ale seriei Porsche 911: Targa 4 şi Targa 4S.

Modelele sunt dotate cu tracţiune integrală permanentă, iar ecartamentul spate este mai mare decât cel faţă cu 44 mm . Transmisia se face prin intermediul unei cutii manuale cu 6 trepte sau se poate opta pentru cutia automată Tiptronic S cu 5 trepte. Raportul cuplului motor transmis la cele două punţi motoare poate să varieze între 5 şi 40% în funcţie de condiţiile spuprafeţei de rulare.
Propulsia este asigurată de un motor cu şase cilindri boxer, de 3,6 litri care dezvoltă 325 CP. Targa 4 poate ajunge la 100 km/h în 5,3 secunde, iar viteza maximă este de 280 km/h. Preţul de pornire se cifrează la nu mai puţin de 95.000 euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.