Porsche 911 Targa 4S, ediţie specială în doar 15 exemplare

Targa ocupă un loc special în familia 911, din toate motivele. Iar această ediţie specială confirmă cele spuse.

Porsche 911 Targa 4S, ediţie specială în doar 15 exemplare Porsche 911 Targa 4S, ediţie specială în doar 15 exemplare

Pentru că nu am avut timp să spun asta altundeva, am s-o zic aici: niciodată nu este târziu să le mulţumim celor de la National Highway Traffic Safety Administration pentru că i-au obligat pe cei de la Porsche să creeze o decapotabilă „specială” pentru a mulţumi oficialităţile americane. Am încheiat rugăciunea, mergem mai departe, la modelul care constituie subiectul articolului.

În cadrul Salonului Auto de la Amsterdam 2015, Porsche Exclusive a venit cu această ediţie limitată de 911 Targa 4S, botezată mai mult decât sugestiv Exclusive Edition. Ca să fie uşor de reperat de către ochiul neavizat, Targa 4S EE a fost vopsită în inconfundabilul Gulf Blue şi ornat cu binecunoscuta bandă Porsche, ambele amintindu-ne de anii de glorie '70. Blocurile optice sunt fumurii, iar jantele de 20 de inci Fuchs sunt negre. Tot în pachetul standard sunt incluse pachetul Sport Chrono şi Dynamic Chassis Control. Totul la un preţ de 223.230 € (sau 229.500 €, dacă preferi PDK-ul în locul transmisiei manuale). 

Opţional, Targa 4S EE poate fi comandat cu frâne ceramice şi cu un upgrade de putere, de la 400 la 430 CP. Şi un sistem audio Burmeister în locul standardului Bose. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.