Porsche 911 Turbo Coupe Aerokit

Porsche scoate bani şi din piatra seacă, punând la vânzare un nou kit aerodinamic care deşi nu îmbunătăţeşte coeficientul aerodinamic, aduce un plus de manevrabilitate. Sau cel puţin asta declară producătorul.

Porsche 911 Turbo Coupe Aerokit Porsche 911 Turbo Coupe Aerokit
Producătorul german de maşini sport a dezvăluit primele detalii referitoare la noul Aerokit pentru 911 Turbo Coupe. Acesta include modificări la nivelul spoilerului faţă, al pragurilor dar şi al capotei spate. Potrivit celor de la Porsche, obiectivul principal urmărit de ingineri în dezvoltarea din tunelul de vânt a fost îmbunătăţirea manevrabilităţii, coeficientul aerodinamic rămânând indentic cu cel al modelului de serie: 0,31.

Porsche 911 Turbo AerokitKitul costă suma enormă de 4500 de euro fără TVA atunci când este comandat odată cu maşina sau poate fi achiziţionat ulterior de la Porsche Tequipment pentru 4100 de euro, de asemenea fără TVA dar şi fără montaj şi vopsit. La un asemenea preţ nu e de mirare că Porsche înregistrează profituri uriaşe.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.