Porsche 914 revine!

Porsche va readuce la viaţă modelul 914, unul din cele mai contestate din istoria mărcii. Să vezi acum ce o să fie. Că o să aibă un diesel de 1,6 litri.

Porsche 914 revine! Porsche 914 revine!

Porsche 914 a fost cel mai slab model Porsche din punct de vedere al performanţelor, nefiind considerat de mulţi drept un Porsche adevărat, mai ales când a fost construit în majoritate covârşitoare cu emblema Volkswagen. Acestea erau dotate cu motoare cu 4 cilindri şi au părăsit fabricile în aproape 115.000 de exemplare. Cele care au avut sigla Porsche pe capotă aveau doi cilindri în plus şi au fost de mai bine de 10 ori mai puţine.

Cu toate acestea, Porsche vrea să readucă la viaţă modelul 914 şi precum în cazul Cayenne va beneficia de un frate geamăn cu un W pe capotă. Motorizările sunt şi ele preluate de Volkswagen, cu un 1,4 TSI de 170 CP şi un diesel nou nouţ de 1,6 litri şi 125 CP, ambele conectate la un DSG cu şapte trepte. Un concept va fi prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles, şi în funcţie de feedback, modelul de serie va fi prezentat peste 2-3 ani. Eu în locul vostru m-aş uita puţin şi la asta.

VEZI TOATE ANUNŢURILE PORSCHE.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.