Porsche 918 Spyder vs Lamborghini Huracan: HUMILIATION

Oare poate faţă un Porsche 918 Spyder unui Lamborghini Huracan care fură startul la o liniuţă? Răspunsul poate fi găsit doar în clipul video de mai jos...

Porsche 918 Spyder vs Lamborghini Huracan: HUMILIATION Porsche 918 Spyder vs Lamborghini Huracan: HUMILIATION

Doamnelor şi domnilor, faceţi pariurile! În colţul din stânga, Lamborghini Huracan LP610-4, cu 610 CP şi tracţiune integrală. În colţul din dreapta, Porsche 918 Spyder, cu 887CP şi tot cu tracţiune integrală.

Lamborghiniul fură startul cu aproape o secundă. Cine va ajunge primul la linia de sosire a sfertului de milă? Rezolvarea problemei, mai jos:

Apropo, dacă vrei să vezi şi confruntarea dintre un 918 Spyder şi un McLaren P1, ai videoclipul aici.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.