Porsche 997 GT2 by 9ff

Jan Fatthauer este şeful de la 9ff care se ocupă personal de fiecare maşină ce iese din atelierele sale. Ultima este un GT2 puternic modificat.

Porsche 997 GT2 by 9ff Porsche 997 GT2 by 9ff

Noul model Porsche 997 GT2 9ff are o putere maximă de 670 CP şi un cuplu total de 800 Nm. Asta înseamnă cu 140 CP mai mult şi 120 Nm în plus comparativ cu versiunea de bază, creşteri obţinute prin modificări atente la nivelul turbinelor cu geometrie variabilă. În plus avem şi un nou sistem de admisie, catalizatoare sport şi un sistem de evacuare ajustabil.

Mai precis, şoferul poate să modifice nivelul de zgomot de la "aproape de serie" până la  "sunet de curse". Iar dacă va interesează numerele, iată-le: 0-100 km/h 3,6 secunde, 0-200 km/h 9,8 secunde, 0-300 km/h 25,8 secunde.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.