Porsche, amendat pentru rolul jucat în scandalul Dieselgate

Porsche a primit o amendă de 47 milioane de euro

Porsche, amendat pentru rolul jucat în scandalul Dieselgate Porsche, amendat pentru rolul jucat în scandalul Dieselgate

O instanţă regională germană a impus brandului Porsche al constructorului german VW o amendă de 47 milioane de euro pentru rolul jucat în scandalul manipulării testelor de emisii în care a fost implicat VW. Executivii ar putea face apel, scrie Deutsche Welle, citată de Ziarul Financiar.

Potrivit instanţei, al cărei verdict nu este încă definitiv, Porsche, cel mai mare acţionar al VW, nu şi-a respectat obligaţia de a dezvălui public informaţii cu potenţial de a influenţa preţul acţiunilor producătorului auto.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.