Porsche Boxter - ediţie limitată

La ultima ediţie a Salonului Auto de la New York a fost prezentat un Porsche Boxter vopsit în portocaliu, culoare folosită pentru GT3, dând impresia unui exerciţiu de design.

Porsche Boxter - ediţie limitată Porsche Boxter - ediţie limitată
Se pare că, până la urmă, modelul prezentat la Salon nu va fi doar un exponat, ci va deveni o serie limitată, în număr de 500 de exemplare. Din acestea, jumătate vor fi modele Boxter, iar celelalte 250 vor etala sigla S lângă denumirea Boxster.

Aceste 500 de maşini vor dipune de dotări de serie care, în mod normal, se regăsesc pe lista de opţionale, fiind incluse şi jantele din aliaj de culoare neagră, cu marginea argintie. Ediţia limitată va mai dispune şi de un sistem de evacuare sport, iar cele două terminaţii ale ţevilor sunt cromate.

Preţul nu a fost comunicat pentru această ediţie specială, dar cu siguranţă nu va depăşi cu mult cea mai scumpă variantă de uzină.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.