Porsche Carrera GT

Ultimul Porsche Carrera GT a ieşit de pe linia de producţie weekendu-ul trecut. Carrera GT reprezintă pentru constructorul german un mare succes, chiar dacă au fost fabricate doar 1.282 de unităţi.

Porsche Carrera GT Porsche Carrera GT
Carrera GT a fost concepută pentru faimoasa cursă de la Le Mans, dar planurile iniţiale care priveau acest model au fost schimbate. Bazat pe GT1, Carrera GT ar fi trebui să înlocuiască modelul 959 din 1980.

Propulsat de un motor V10 care dezvolta 600 CP la o turaţie de 8.400 rpm, sprintul de la 0 la 100 km/h se realizază în 3,9 secunde, iar până la 200 km/h sunt suficiente 10 secunde. Viteza de top atinsă de Carrera GT este de 330 km/h. Modelul va fi înlocuit de Porsche Panamera, maşină care va fi construită la Leipzig.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.