Porsche Carrera GT by Edo Competition

Lansată în 2003, Carrera GT mai stârneşte şi acum interesul tunerilor, care oferă creşteri de putere de până la 770 CP, precum în cazul lui Edo Competion. Iar modificările nu se opresc aici.

Porsche Carrera GT by Edo Competition Porsche Carrera GT by Edo Competition
Dacă cei 1300 de posesori de Carrera GT consideră că maşina lor nu este suficient de exclusivistă pot apela cu încredere la Edo Comptetion, pentru un pachet complet de modificări. Tunerul german şi-a pus amprenta pe partea tehnică, acolo unde prin intervenţii la softul motorului, la filtrele de aer şi sistemul de evacuare poate să ofere o creştere de putere disponibilă în trei trepte: 670, 715 şi 770 CP, faţă de cei 612 CP disponibili din fabrică. Sistemul de evacuare singur aduce o creştere de 25 CP combinată cu o reducere a greutăţii de 18 kg.

La capitolul aerodinamică, Edo Competition a dotat modelul german cu un nou eleron spate retractabil din fibră de carbon. Suspensia constă din amortizoare sport ajustabile în 3 moduri împreunate cu arcuri destinate competiţiilor sportive. Jantele de 18 inch cu 5 spiţe specifice Edo Competition sunt încălţate de pneuri Michelin Pilor Sport Cup de 265-35 pe faţă şi 345-30 pe spate.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.