Porsche Cayenne GTS se lansează la Beijing 2012

Autor: Laurenţiu Florescu 11 apr. 2012 Știri auto

Porsche Cayenne GTS este echipat cu acelaşi motor V8 de 4,8 litri ca şi modelul S şi oferă în plus 20 CP, aducând puterea totală la valoarea de 414 CP.

Creşterea performanţelor propulsorului se traduc într-un sprint de la 0 la 100 km/h în doar 5,7 secunde şi o viteză maximă de 265 km/h. Puterea motorului este transmisă celor patru roţi printr-o cutie de viteze ZF automată cu opt rapoarte ce vine standard pe noul model, spre deosebire de predecesorul său care avea o transmisie manuală cu şase rapoarte.

Noul Cayenne GTS mai oferă în standard sistemul Start&Stop ce reduce consumul de carburant până la valoarea de 10,7 l/100 km, o realizare incredibilă pentru un SUV ce cântăreşte aproape 2,5 tone şi este dotat cu un V8 de 4,8 litri.

Interiorul este garnisit cu piele naturală şi Alcantara

Noul Porsche Cayenne GTS se remarcă prin kitul exterior foarte agresiv ce limitează abilităţile de off-roader ale SUV-ului german şi aşa scăzute. Spoilerul faţă iese în evidenţă prin gurile de aerisire de dimensiuni foarte mari iar în spate, decupările pentru sistemul de evacuare şi eleronul ce tronează deasupra hayonului trădează caracterul sportiv al lui Cayenne GTS.

Scaunele sport şi combinaţia dintre Alcantara şi pielea naturală de la interior, denotă acelaşi caracter sportiv pe care îl observăm şi la exterior. Din pacate, nu se cunoaşte data de lansare şi preţul noului Prosche Cayenne GTS în România, însă noi estimăm că va atinge suma de 80.000 euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide