Porsche Cayenne S - ambulanţă de lux

Una din cele mai rapide ambulanţe din lume a fost produsă la Zuffenhausen, pe baza unuia din cele mai rapide SUV-uri.

Porsche Cayenne S - ambulanţă de lux Porsche Cayenne S - ambulanţă de lux
Inginerii de la Porsche au transformat un Porsche Cayenne S într-o ambulanţă ultra modernă. Interiorul a fost substanţial modificat pentru a face loc aparaturii medicale, tărgii şi medicului. Cele patru exemplare construite vor fi utilizate în cadrul serviciului Porsche de asistenţă şi siguranţă.

Graţie unei tracţiuni integrale prevăzută cu reductor şi diferenţial central blocabil, dar şi a gărzii la sol mărite, inedita ambulanţă este capabilă să înfrunte cele mai grele drumuri. Inginerii de la Porsche nu sunt la primul proiect de acest tip, ei modificând deja alte şase maşini pentru lupta cu flăcările.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.