Porsche Cayenne S Transsyberia

Pentru a celebra succesu la celebrul raliu, Porsche va lansa la Salonul Auto de la Paris o versiune specială a lui Cayenne.

Porsche Cayenne S Transsyberia Porsche Cayenne S Transsyberia

Interiorul nu are legatura cu raliurileRaliul transiberian se întinde pe 7200 de km de la Moscova la Ulan Bator şi este una din competiţiile în care Porsche s-a remarcat în ultimul timp. De aceea producătorul german a hotărât să lanseze o versiune de stradă a maşinii de competiţie ce a ocupat primele şase locuri în ediţia de anul acesta. Noul model se bazează pe un Cayenne S, dar este dotat cu motorul V8 de 405 CP şi 500 Nm.

Cuplat la o cutie de viteze manuală cu şase trepte mai scurte, motorul accelerează maşina de la 0 la 100 km/h în 6,1 secunde în timp ce viteza maximă este de 253 km/h. Evident, există şi o transmisie automată cu şase trepte, de tip Tiptronic S. Printre modificările exterioare amintim de noile culori exterioare disponibile sau de setul de lumini montate pe plafon, care poate fi pus pe maşină doar la livrare, având în vedere faptul că asemenea blocuri optice nu sunt omologate peste tot în lume. Livrările vor începe la începutul lui ianuarie cu un preţ de pornire în Germania de la 77.558 de euro.

VEZI TOATE ANUNTURILE PORSCHE.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.