Porsche Cayenne Turbo S

550 și 4,8 sunt numerele cele mai reprezentative pentru cea mai puternică variantă a SUV-ului german. Numere corespunzătoare puterii și accelerației până la 100 de km/h.

Porsche Cayenne Turbo S Porsche Cayenne Turbo S
Porsche Cayenne Turbo SDeși faceliftul modelului Cayenne a avut loc acum mai bine de un an, vechiul Cayenne Turbo S a continuat să se vândă în varianta originală, cu doar 520 CP, un lucru cel puțin curios când în ofertă deja era prezentă versiunea Turbo simplă cu facelift, care avea deja 500 CP. Dar acest lucru s-a schimbat, pentru că Porsche a aplicat faceliftul și modelului Cayenne Turbo S, căruia producătorul german i-a efectuat o serie de îmbunătățiri la partea de evacuare și la managementul motorului pentru a mări puterea la 550 CP.

O uzină de forță deloc de neglijat, care accelerează imensul SUV de la 0 la 100 de km/h în 4,8 secunde și continuă într-un ritm susținut până la 280 km/h. Vor fi disponibile jante SportPlus de 21 de inch și în premieră pentru acest sector, frâne ceramice, care vor putea fi comandate și pentru Cayenne S, GTS și Turbo. Vânzările vor începe în luna august cu un preț internațional ce începe de la 111.400 euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.