Porsche Cayman GT4 daună aproape totală, de vânzare la un preţ intrigant - FOTO

Cu toţii aşteptăm cu nerăbdare sosirea ...

Porsche Cayman GT4 daună aproape totală, de vânzare la un preţ intrigant - FOTO Porsche Cayman GT4 daună aproape totală, de vânzare la un preţ intrigant - FOTO

Cu toţii aşteptăm cu nerăbdare sosirea noului Porsche Cayman GT4, însă unii dintre noi s-ar mulţumi şi cu un exemplar la mâna a doua din vechea generaţie. În această idee, cei de la carscoops.com au postat un anunţ de vânzare al unui Cayman GT4 din 2016. Are 10.000 de mile pe kilometraj, iar licitaţia porneşte de la 30.250 de dolari. Cei mai nerăbdători îl pot cumpăra oricând pentru 52.500 de dolari.

Acesta este aproape preţul de bază al unui Cayman 717 nou, şi un pic mai mic decât preţul unui GT4 nou. Dar după cum probabil aţi ghicit până acum, există o problemă: maşina a fost grav avariată.

Citeşte şi Un roman şi-a făcut un Audi cu care a ajuns pe toate site-urile mari de afară

Citeşte şi Planul de Calitate a Aerului ne obligă să lăsăm maşinile acasă

Citeşte şi Singura limuzină Ferrari care pe care nu o doreşte nimeni

Acest Cayman a fost implicat într-un accident destul de grav. Judecând după fotografii, maşina sport germană are o roată smulsă şi este zgâriată pe o parte.

Când era „în putere”, motorul cu şase cilindri, de 3.8 litri, livra 385 de cai putere către roţile din spate printr-o transmisie manuală cu şase trepte. Dar, nu ştim dacă aceste performanţe vor mai fi atinse vreodată de această maşină.

Citeşte şi Opţiunile de mâine care lipsesc pe maşinile de azi

Citeşte şi Mercedes face risipă de putere pe noul G63

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.