Porsche Cayman S Design Edition 1

Porsche a anunţat că va lansa o nouă ediţie limitată a coupe-ului Cayman S, care va fi pusă în vânzare în luna noiembrie a acestui an.

Porsche Cayman S Design Edition 1 Porsche Cayman S Design Edition 1
Porsche "Design Edition 1" va fi o serie specială de 777 de maşini în toată lumea, cu un design all-black, fiecare maşină având câte un semn distinctiv.

Influenţa Porsche Design Studio se observă în materialele de culori închise: tapiţerie din piele neagră, consolă centrală neagră, ornamente negre, iar volanul sport, schimbătorul de viteze, maneta pentru frâna de mână şi tavanul sunt îmbrăcate în Alcantara, bineînţeles, tot neagră.

"Design Edition 1" a suferit şi o serie de modificări tehnice, dintre care coborârea gărzii la sol cu 10 mm şi modificarea programului Sport al sistemului PASM (de control eletronic al amortizării) au menirea să îmbunătăţească manevrabilitatea şi stabilitatea maşinii. Jantele de 19" au un nou design, fiind încălţate cu pneuri de 235/35 în faţă şi 265/35 în spate.

Mai mult, cumpărătorii vor primi, o dată cu maşina, o serie de accesorii cadou, printre care o pereche de ochelari de soare, un stilou, un breloc pentru chei, un cuţit şi o teacă pentru el, toate negre, asortate cu maşina. Preţul de bază va fi de peste 58.000 euro în Europa, în timp ce americanii mai trebuie să aştepte până în iarna lui 2008.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.