Porsche Cayman - schiţe cu noua generaţie

Pe caymanclub.net au apărut schiţe cu noul Porsche Cayman, despre care sursele afirmă că ar fi chiar randări oficiale, ale modelului care urmează să apară în 2010. Deoarece maşina arată foarte puţin schimbată în aceste schiţe, s-ar putea să fie vorba de un facelift.

Porsche Cayman - schiţe cu noua generaţie Porsche Cayman - schiţe cu noua generaţie

Modificari minore, dar stil mai maturPână la apariţia unui răspuns oficial, ne bazăm presupunerile pe faptul că Porsche Cayman a fost lansat pe piaţă relativ recent, în 2006, deci 2010 ar fi normal să fie anul unui facelift. Există şi zvonuri privitor la modificările tehnice, în principal despre upgrade-urile de putere ale motorizărilor, obţinute în urma modificărilor sistemului de injecţie directă şi a distribuţiei.

Astfel, Cayman va avea cu 20 CP şi 27 Nm mai mult, iar Cayman S cu 25 CP şi 30 Nm mai mult ca actualele versiuni - ceea ce înseamnă că Porsche Cayman va ajunge la 259 CP, iar Porsche Cayman S la 305 CP. Consumul se estimează că va fi redus cu până la 14% faţă de actualul Porsche Cayman.

Diferential blocabil promis optionalAlte delicatese tehnice vor fi cutia de viteze automată secvenţial PDK, cu 7 trepte, sistemul Launch Control, pachetul Sport Chrono, sistemul de control electronic al suspensiei PASM sau jantele noi de 19". De asemenea, se aşteaptă o îmbogăţire a echipamentului standard, precum şi a listei de opţiuni, de pe care nu vor lipsi farurile adaptive Bi-Xenon, cu lumini de poziţie LED, scaune ventilate sau un nou sistem de navigaţie touchscreen, cu ecran de 5". Dedicaţie pentru sportivi: este foarte posibil ca, opţional, să fie oferit diferenţialul spate blocabil, un minus al actualului Cayman.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.