Porsche Cayman Shooting Brake – doar o farsă

Autor: Oraan Mărculescu 14 aug. 2009 Știri auto
Porsche Cayman Shooting Brake – doar o farsă

Nu vorbim doar de o randare pe calculator oarecare, ci de un întreg concept viral creat cu acest Porsche Cayman Shooting Break.

Mai întâi, s-a utilizat softul de animaţie 3D Maya, folosit şi pentru filmul Ice Age, iar maşina a primit multe elemente de la actualele modele, mai ales de la Porsche Panamera. După care s-a realizat un filmuleţ de calitate slabă, care pare realizat cu telefonul mobil. Şi, pentru ca tacâmul să fie complet, au fost realizate şi "screenshoturi" cu maşina în jocul pentru consolă Forza 3.

Nu a mai rămas decât "inundarea" celor mai importante medii auto online cu aceste "fotografii spion", iar rezultatul a fost garantat. Se pare că până şi în curtea Porsche s-au iscat controverse privind oportunitatea unui asemenea proiect, precum şi întrebări relativ la "scurgerile de informaţii"…

Una peste alta, cei de la BBC sunt încântaţi de rezultat, mai ales că, în filmuleţul viral, au integrat şi un mic indiciu despre farsă: în geamul din spate se poate vedea pentru un moment casca lui Stig.

Rămâne de văzut dacă discuţiile generate de această farsă nu îi vor pune pe gânduri pe cei de la Porsche, astfel încât următoarea generaţie Cayman să aibă şi o astfel de versiune inedită de caroserie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide