Porsche Design P9522

Ultimul model marca Porsche Design va intra pe piaţa europeană la finalul acestui an, cu un aspect ce aduce aminte de iPhone.

Porsche Design P9522 Porsche Design P9522

Apărut ca urmare a colaborării între Porsche Design şi producătorul francez Sagem, noul model arată foarte bine, in ciuda diverselor asemănări cu unele produse concurente. Dar să trecem direct la dotări: cameră de 5 megapixeli, ecran de 2,8 inch touchscreen, GPS, WiFi şi chiar un cititor de amprente pentru ca posesorul să fie autentificat mai uşor.

Chiar dacă P9522 nu vine cu suport 3G, ma îndoiesc că foarte mulţi clienţi vor fi deranjaţi de acest lucru. Vânzările vor începe în Franţa din noiembrie, de la un preţ de 600 de euro. Doar scrie Porsche pe el, la ce v-aţi fi aşteptat?


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.