Porsche Design White Collection

Profitul enorm pe care il scoate producătorul german în fiecare an nu mai uimește pe nimeni. Poate doar modul în care o parte din acesta este realizat.

Porsche Design White Collection Porsche Design White Collection
Porsche Design White CollectionPotrivit trendului actual, cea mai populară culoare la mașinile noi începe să fie albul, ce a luat locul argintiului campion de foarte mulți ani. Iar Porsche nu pierdut ocazia să lanseze o noua colecție de accesorii în noua culoarea mondială. Evident, colecția cuprinde numeroase obiecte din cele mai variate, de la ochelari de soare și telefoane mobile, până la genți de laptop și pixuri.

Toate create de studioul de design Porsche, renumit în toată lumea. Disponibilitatea acestora va fi valabilă din luna mai, urmând ca viitorii clienți să poata comanda orice element al colecției în culoarea dorită, atâta timp cât este albă.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.