Porsche GT3 Cup vs. Porsche Cayman GTR

Două supercaruri Porsche îşi încearcă forţele, în centrul New York-ului, într-o luptă în linie dreaptă şi totul se petrece în miezul zilei, cu mulţi spectatori şi sub nasul Poliţiei americane.

Liniuţele au devenit extrem de populare peste Ocean, tot mai mulţi amatori de viteză investind sume importante în bolizi pentru a îşi căştiga supremaţia stradală. În cliupul următor două modele Porsche oferă o demonstraţie de putere în centrul New York-ului. Totul se petrece, însă, în mod organizat în cadrul Salonului Auto de la New York, fiind un număr de virtuozitate oferit spectatorilor.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.