Porsche, Lamborghini, Bentley, Rolls-Royce şi Maserati au SUV-uri. Urmează Ferrari?

Porsche, Lamborghini, Bentley, Rolls-Royce şi Maserati au SUV-uri. Urmează Ferrari? Porsche, Lamborghini, Bentley, Rolls-Royce şi Maserati au SUV-uri. Urmează Ferrari?

 

Porsche a lansat 2 SUV-uri, Bentley se pregăteşte, Lamborghini Urus urmează, Maserati o să lanseze Levante iar Rolls-Royce vor urma cu Cullinan, deci nu poţi să nu te gândeşti dacă nu cumva ne va face şi Ferrari o surpriză, informează Car and Driver.
 
Acum că Ferrari este o companie listată la bursă fanii mărcii italiene se întreabă dacă presiunile financiare care vin o dată cu această mişcare se vor traduce printr-o schimbare de direcţie în ceea ce priveşte maşinile construite. Pe scurt, dacă va trece la modele mai comerciale pentru a creşte vânzările. Porsche a avut succes cu Cayenne, Bentley înregistrează comenzi peste comenzi pentru Bentayga, deci ne putem aştepta la un SUV Ferrari?
 

 

 

 

 

CEO-ul Sergio Marchionne a vorbit deja despre creşterea producţiei de la plafonul de 7.000 la 9.000 de maşini. Un SUV nu ar putea compensa scăderea vânzărilor din China? 
 
Marchionne a dat un răspuns la această întrebare într-o conferinţă cu o serie de analişti financiari: "Va trebui să mă împuşcaţi înainte".
 

 

 

Ca să înţelegem un pic situaţia actuală de la Ferrari, trebuie spus că acţiunile constructorului au luat-o în jos de la oferta publică iniţială din octombrie 2015, când s-au situat la 55 de dolari per bucată. Acum sunt sub 35. Totodată, compania estimează 7.900 de maşini în 2016, în creştere cu doar 3% faţă de anul precedent. 

 
Ferrari e mai mult decât un simplu constructor de maşini sport, este un brand, un stil de viaţă. Urmează să deschidă un nou parc tematic, în Spania, şi vrea să-şi extindă gama de produse oferite spre vânzare, precum ceasuri, haine şi accesorii. Rămâne de văzut dacă toate aceste vor fi îndeajuns pentru a nu împinge Ferrari pe acelaşi drum cu Porsche, Lamborghini, Rolls-Royce şi Maserati.

 

 

 

 

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.