Porsche Mission E Concept anunţă viitorul electric al mărcii. FOTO + INFO oficiale

Porsche a dezvăluit primul său concept 100% electric. Şi o face într-un mare stil! 600 cai-putere, 500 de kilometri autonomie, viteză maximă de peste 250 km/h, direcţie pe patru roţi şi multe alte noutăţi care anunţă o implicare puternică a mărcii germane în domeniul electric în următorii ani.

Porsche Mission E Concept anunţă viitorul electric al mărcii. FOTO + INFO oficiale Porsche Mission E Concept anunţă viitorul electric al mărcii. FOTO + INFO oficiale

Mănuşa aruncată de Tesla tocmai a fost ridicată, cu furie am zice, de către cei de la Porsche. Care s-au gândit că e cazul să folosească vasta lor experienţă dobândită în cursele de la Le Mans (nu doar cu marca Porsche) şi să pună pe conceptul lor 100% electric, Mission E, cam tot ce ar putea visa cineva de la o supermaşină a secolului XXI.

Un spate care duce aerodinamica la extrem. O potenţială idee despre viitorul design Porsche?

Avem aşa: 600 de cai-putere, care sunt repartizaţi pe toate roţile; direcţie integrală; acceleraţie 0-100 km/h în sub 3.5 secunde şi 0-200 km/h în sub 12 secunde, dar şi o autonomie mai mult decât suficientă: 500 de kilometri.

Mission E Concept are şi un sistem de încărcare special, care permite încărcarea bateriei la 80% în doar 15 minute. Să mai amintim şi de faptul că nemţii se laudă că maşina ar face bucla nordică de la Nurburgring în sub 8 minute? 

Un cockpit futurist, dar parcă foarte aproape de a intra în producţie. VREM!

Tesla, mănuşa a fost ridicată. Aşteptăm totuşi şi prima maşină de serie 100% electrică din partea Porsche... Până atunci, puteţi admira maşina în galeria foto!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.