Porsche nu va fabrica în SUA

Oficialii germani au negat zvonurile conform cărora Porsche va asambla SUV-ul său pe continentul nord american.

Porsche nu va fabrica în SUA Porsche nu va fabrica în SUA
În ultimele zile s-a vorbit foarte mult de posibilitatea ca Porsche să-şi extindă capacitatea de producţie tocmai peste ocean, eveniment facilitat de faptul ca Volkswagen are de gând să construiască o nouă uzină în SUA. Potrivit purtătorului de cuvânt. Allbrecht Bamler, nu are sens din punct de vedere economic asamblarea SUV-ului pe continentul european, deoarece toţi furnizorii sunt localizaţi în Europa.

Balmer a notat de asemenea că Porsche este acoperit de posibilele efecte ale unui dolar slab până în anul 2013. În ceea ce priveşte o viitoare generaţie Cayenne, acesta a declarat că este mult prea îndepărtată în timp pentru a face comentarii pe seama viitorului loc de producţie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.