Porsche Panamera Diesel este disponibil în România

Cea mai economică versiune a limuzinei Porsche Panamera este disponibilă în România, iar preţul de pornire este de 71.812 euro fără TVA.

Porsche Panamera Diesel este disponibil în România Porsche Panamera Diesel este disponibil în România

Un Porsche care oferă o autonomie de 1.200 km, uşor utopic. Şi toate acestea în condiţiile în care producătorul anunţă un consum mediu de 6,5 litri/ 100 km şi un sprint de la 0-100 km/h în 6,8 secunde. Consumul mediu urban este de 8,1 litri în timp ce extra-urban Porsche anunţă un consum mediu de 5,6 litri. Viteza maximă pentru Panamera Diesel este de 242 km/h. Propulsorul diesel de 2.967 cmc livrează 250 CP între 3.800 şi 4.400 rpm şi un cuplu motor de 550 Nm de la 1.750 până la 2.750 rpm. Panamera Diesel este echipată cu o cutie Tiptronic S cu opt rapoarte. În România Panamera Diesel are un preţ de bază de 71.812 euro fără TVA.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.