Porsche Panamera - rechemare în service

Rechemările pentru verificări se întâmplă şi la mărcile exclusiviste, Porsche anunţând că vor verifica toate exemplarele Porsche Panamera produse pentru o posibilă problemă de siguranţă.

Porsche Panamera - rechemare în service Porsche Panamera - rechemare în service

Porsche Panamera, modelul care trebuia să aducă prestigiul constructorului german în segmentul coupe-urilor cu patru uşi, a pornit la drum cu stângul. Toate cele 11.324 unităţi produse până în prezent vor fi rechemate pentru verificări la centurile de siguranţă. Mai exact, Porsche vrea să investigheze şi preîntâmpine posibile defecţiuni la cuplajul centurilor aferente scaunelor din faţă.

Deşi nu se dau prea multe detalii, anvergura recall-ului ar putea trăda o psoibilă problemă destul de mare. Această criză ar putea afecta şi VW pentru că fabrică din Hanovra cea care livrează respectivele elemente, face subansamble şi pentru restul mărcilor din grup.

Porsche Panamera are în România un preţ de pornire de 100.374 euro fiind unul dintre cele mai exclusiviste modele cu patru uşi disponibile pe piaţa noastră. Nu a fost anunţat câte modele vor fi chemate pentru verificări în România, dar este clar că proprietarilor nu le va pica bine această rechemare şi probabil nu se aşteptau la o astfel de măsură la doar puţin timp după ce şi-au achiziţionat noii bolizi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.