Porsche Panamera transformat în dric. GALERIE FOTO

Acest Porsche Panamera a fost fotografiat în Italia, şi putem spune cu certitudine ...

Porsche Panamera transformat în dric. GALERIE FOTO Porsche Panamera transformat în dric. GALERIE FOTO

 


Acest Porsche Panamera a fost fotografiat în Italia, şi putem spune cu certitudine că este cel mai neobişnuit Porsche pe care l-am văzut în ultima perioadă. Conform Carscoops.com

Din păcate, nu ştim exact ce motor se află sub capotă, dar roţile aparţin cu siguranţă variantelor standard ale modelelor Turbo şi Turbo S. 

Nu ştim nici dacă funcţionează pe benzină sau este diesel, lucru care ar putea cântări destul de greu, în contexul în care defunctul ce urmează să fie condus pe ultimul drum avea anumite preferinţe în materie de maşini şi motorizări.

Mai multe concluzii vă lăsăm pe dumneavoastră să trageţi, după ce veţi vedea pozele din GALERIA FOTO


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.