Porsche Panamera Turbo, brutalizat într-un test off-road. VIDEO

Într-o perioadă în care vedem tot mai des bijuterii Ferrari şi Lamborghini terfelite prin circuite off-road cu macadam, noroi şi alte "impurităţi" de diferite dimensiuni, fenomenul atinge şi un Porsche.

Porsche Panamera Turbo, brutalizat într-un test off-road. VIDEO Porsche Panamera Turbo, brutalizat într-un test off-road. VIDEO

M3MotorCube cataloghează următorul pseudo-test cu Porsche Panamera Turbo drept nebunesc. Pe lângă faptul că un Panamera testat pe un circuit de raliuri plin cu noroi are acelaşi randament ca un biban care încearcă să se urce într-o salcie, trebuie să ai ceva special sus în cutia craniană ca să vii cu asemenea idei - indiferent că vorbim de maşina ta personală, de una închiriată sau mai rău, de una de test.

Poate e ceva în neregulă cu noi, aşa că vrem să ştim şi părerea voastră. Aprobaţi acest tip de comportament? Şi ca să ne descreţim frunţile, haideţi să vorbim despre călătorii. Voi unde v-aţi duce cu un Porsche Panamera Turbo?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.