Porsche Panamera - vânzări 2010

Pentru prima oară în istoria Porsche, în luna aprilie a acestui an, Panamera a devenit cel mai bine vândut model al mărcii în America.

Porsche Panamera - vânzări 2010 Porsche Panamera - vânzări 2010

Panamera a depăşit orice aşteptări şi a devenit, în premieră, cel mai bine vândut model Porsche în America. Un număr record de 678 de clienţi au cumpărat noul Panamera în luna aprilie a acestui an, Porsche comercializând în această lună un total de 1.747 de unităţi pe piaţa americană. Această cifră reprezintă o scădere de şase procente faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Alături de Panamera, disponibilă în America din luna octombrie a anului trecut, atât Boxster cât şi Cayman au înregistrat creşteri ale vânzărilor în aprilie, comparativ cu aceeaşi lună a anului 2009. Cele două modele au fost vândute în 219 respectiv 135 de unităţi, valori care au crescut cu 28 şi trei procente faţă de 2009. Vânzările lui 911 au scăzut cu 42%, ajungând în luna aprilie 2010 la 389 de unităţi. Cea mai mare scădere a înregistrat-o Cayenne, model aflat la sfârşitul perioadei de viaţă, fiind cumpărat de doar 326 de clienţi.

Noul Cayenne va fi lansat oficial la vânzare în America în luna iulie a acestui an şi este de aşteptat ca vânzările sale să depăşească cifrele bune ale lui Panamera. În România, Porsche Panamera a fost comercializat până acum în 14 unităţi şi foarte probabil nu va reuşi să depăşească noul Cayenne, pentru care Porsche România are aşteptări foarte mari.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.