Porsche refuză provocarea MINI

Porsche, un constructor cu o istorie foarte bogată în motorsport a refuzat provocarea ambiţioasă. Să se teamă oare de “grupa mică” de la BMW?

Aşa cum era de aşteptat, Porsche a tratat ca o glumă invitaţia venită din partea MINI şi a refuzat invitaţia de a se duela în S-uri (Cooper S vs Carrera S). Scrisoarea oficială a venit pe un ton foarte amical din partea lui Detlev Von Platen, CEO-u Porsche America. Acesta aminteşte că marca germană a repurtat de-a lungul carierei peste 28.000 de victorii şi că înţelege poziţia MINI pentru că la începuturi ei s-au măsurat cu titanii.

În plus, şeful Porsche îi reaminteşte omologului său, fost şi el la aceeaşi companie, că politica sportivei mărci este de a nu concura pentru publicitate şi faimă, ci pentru a se autodepăşi şi a implementa tehnologiile pe noile modele. Este un punct de vedere foarte bine formulat, mai ales pentru că Porsche nu ar avea nimic de câştigat, ci doar de pierdut din această confruntare.

Von Platen simte că acea cursă nu va fi una convenţională şi îl invită pe Jim McDowell pe un circuit omologat dacă vrea totuşi să simtă cursele la adevărată intensitate. În plus, clipul ataşat ne reaminteşte ,nouă şi CEO-ului MINI, filozofia de viaţă Porsche. Rămâne de văzut care va fi răspunsul departamentului de comunicare MINI, pentru că sigur va exista unul.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.