Porsche renunţă la motoarele diesel

Divizia Porsche a producătorului auto german ...

Porsche renunţă la motoarele diesel Porsche renunţă la motoarele diesel

 
Divizia Porsche a producătorului auto german Volkswagen nu va mai oferi versiuni diesel ale modelelor sale, a anunţat CEO-ul acesteia, scrie Reuters. Decizia vine ca reacţie la cerinţele din ce în ce mai stricte cu privire la reducerea emisiilor toxice. „Nu vor mai exista modele diesel de la Porsche pe viitor“, a declarat Oliver Blume pentru Bild am Sonntag.
 
„Nu am dezvoltat şi nu am produs motoare diesel niciodată. Totuşi, imaginea Porsche a avut de suferit din cauza crizei diesel“. Porsche a comercializat versiuni diesel ale autovehiculelor sale timp de aproape un deceniu, potrivit Bild am Sonntag. 
 
 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.